Beste Apple deals voor de echte liefhebber

Apple is natuurlijk een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. Apple is niet alleen een gigantisch technologiebedrijf maar ook een bedrijf met ontzettend trouwe fans. Apple liefhebbers hebben vaak bijna al hun technologische apparaten van Apple, van computers, tot laptops, tot telefoons en oortjes. Alles is van Apple. En ze worden hier door Apple ook voor beloond. Want als het bedrijf ergens goed in is, dan is het wel het integreren van hun verschillende apparaten en softwaresystemen. Alle apparaten van Apple werken naadloos samen en dat is natuurlijk ontzettend fijn wanneer je bijvoorbeeld foto’s opslaat over je verschillende apparaten. Maar Apple is natuurlijk niet het goedkoopste merk. Daarom is het fijn wanneer je je Apple apparaten met wat korting kunt kopen. Een van de beste momenten van het jaar is natuurlijk Black Friday die er in November weer aankomt. Daarom bespreken we in dit artikel de beste Apple deals voor de aankomende Black Friday sales. Wat voor apparaten kun je het beste aanschaffen op Apple Black Friday?

Airpods

Een paar jaar geleden toen Apple de Airpods voor het eerst introduceerde keken veel mensen raar op. De Airpods waren natuurlijk een stukje duurder dan gewone oortjes met een draad en wat was precies het voordeel? Zouden heel veel mensen juist doordat de oortjes geen draad hadden niet snel hun oortjes kwijtraken. Sindsdien zijn de Airpods een van de meest populaire accessoires geworden. Airpods black Friday zijn sowieso een stuk goedkoper dan op andere momenten.

Iphone

Alhoewel de Apple airpods ook werken met andere apparaten en oudere Iphones, is het vlaggenschip van Apple telefoons natuurlijk nog altijd de beste telefoon die ze op de markt hebben. Je kunt de Apple telefoon natuurlijk los kopen maar het er zijn ook veel black Friday deals waar goedkoper dan normaal een abonnement kunt afsluiten wat natuurlijk ontzettend fijn is. Je kunt de allernieuwste Iphone krijgen vanaf bijvoorbeeld 17.50 euro per maand als Iphone 11 black friday deal.

Macbook

De Macbooks van Apple werken ook naadloos samen met de Iphone en Apple computers. Over het algemeen zijn Macbooks ontzettend fijn in het gebruik maar je zult er wel even aan moeten wennen wanneer je in het verleden een ander software systeem hebt gebruikt Windows. Zeker voor mensen met creatieve beroepen zoals fotografen, video editors en grafisch designers. De Macbooks werken ontzettend fijn met programma’s zoals Premiere Pro en Photoshop. Daarnaast zijn de laptops klein, elegant en gemakkelijk vervoerbaar terwijl ze tegelijkertijd ook de nodige processorkracht hebben voor zwaardere programma’s zoals van Adobe.