23 januari 2022

Betaal een goede prijs voor ritsscreens en bespaar op je energierekening

2 min read

Als hardwerkende ondernemer zet jij je met hart en ziel in voor je zaak. Soms is het lastig veel balletjes in de lucht te moeten houden, maar het komt maar zelden voor dat jij er eentje laat vallen. En dat is knap, dat mag best gezegd worden. Je ziet graag dat ook je werknemers zich inzetten voor je zaak en hard hun best doen nieuwe klanten binnen te halen. Hard werken wordt als een stuk fijner ervaren als je kantoor een fijne plek is om te zijn en goed functioneert. Een ruimte met veel licht is bijvoorbeeld prettig, maar het kan ook handig zijn af en toe wat meer privacy te creëren. Dat kan met de ritsscreens van Verano.

Wat zijn ritsscreens?

Ritsscreens zijn zonwerende doeken die je aan de buitenkant van je gebouw aan kan brengen. Aan de zijkanten van je ramen wordt er doekgeleiding gemonteerd die ervoor zorgt dat het doek niet alleen aan de onderkant, maar ook aan de zijkanten vast geklemd zit. Ritsscreens hebben een moderne strakke uitstraling en zijn in meerdere kleuren en gradaties van licht naar donker beschikbaar. Ze vallen niet erg op in de inrichting van je kantoor, omdat ze aan de buitengevel bevestigd worden in plaats van binnen. Met één druk op de knop verander je de lichtinval in je kantoor, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt tijdens je werkzaamheden.

Bespaar op je rekening met ritsscreens

De donkerdere doeken laten over het algemeen minder licht en warmte door dan de lichtere doeken. Omdat de doeken zich aan de buitenkant van je gevel voor je ramen bevinden, houden ze een groot deel van de warmte van de zon al buiten tegen. Dit scheelt enorm binnen in je kantoor! In de zomer hoef je de airco minder snel aan te zetten, omdat de ritsscreens dus al een deel van de hitte tegenhouden. Op deze manier bespaar je dus ook op je energielasten voor het afkoelen van je kantoor.

Meer privacy met ritsscreens

De ritsdoeken beschermen niet alleen tegen de zon, maar kunnen ook nieuwsgierige oogjes tegengaan. Zit jouw vergaderruimte aan een drukke straat en wil je niet dat mensen telkens zomaar naar binnen kunnen kijken? Kies dan voor lichtdoorlatend ritsscreen. Wist je trouwens dat de doeken tot windkracht acht windvast zijn?

 

Kosten voor een ritsscreen

Binnen je dagelijkse werkzaamheden ben je als ondernemer waarschijnlijk veel met de cijfertjes bezig. Dan is het dus ook belangrijk om te weten wat zon ritsscreen ongeveer kost. Je moet ongeveer denken aan een prijs tussen de 700 en 1000euro voor een ritsscreen van 300 x 200cm met elektrische bediening. De kosten voor het inmeten en voor de montage zijn dan nog niet inbegrepen.

Kortom, kies voor een goed geprijsde ritsscreen voor meer privacy en bescherming tegen de zon voor op je kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *