Creditcard aangevraagd voor op vakantie

financeinfologo

Een aantal weken geleden ging ik op vakantie en daar werkte mijn eigen pinpas niet of er kwamen hoge kosten bovenop mijn aankopen en met veel chartaal geld rondlopen is ook niet veilig, dus ik ging op het internet kijken wat het handigst was. Toen zag ik op de website Financeinfo dat zij creditcards aanraden. 

minilenings

Goedkoop en veilig gedekt 

Op de site kwam ik heel veel informatie tegen over de creditcards, dat was erg fijn omdat ik niet wist welke in moest aanschaffen. Het is erg fijn dat je bij die creditcard ook verzekerd bent en gedekt bent op fraude. Ik had zelf de Mastercard Creditcard aangevraagd, omdat die wereldwijd overal te gebruiken is. Eenmaal toen ik de aanvraag had gedaan kreeg ik hem redelijk snel thuisgestuurd. Op vakantie heb ik de creditcard veel gebruikt en was het erg handig. Ook waren de kosten die ik kreeg niet hoog. Na mijn vakantie heb ik de kosten netjes in een keer afbetaald. De rente was ook niet hoog doordat ik het in een keer had afbetaald, dat was erg fijn. 

Zeer tevreden

Ik raad het aan om als je op vakantie gaat of een kleine credit nodig hebt het te doen met een creditcard. Het is heel eenvoudig aangevraagd en het scheelt jou tijd. Er staat heel uitgebreid uitleg over Creditcards, maar er staat ook veel uitleg over andere dingen wat je kan doen via Financeinfo. Bijvoorbeeld beleggen of een lening aanvragen.