3 december 2021

Een baan vinden in Breda

2 min read
magazijnmedewerker Breda vacature

Werken in de logistiek

Wil jij graag werken in de logistiek maar weet je niet precies hoe jij daar een baan in kunt vinden? Wij helpen je graag vooruit met een paar handige tips die van pas kunnen komen.

We gaan er in dit geval even vanuit dat je woont in Breda en omstreken. Maar de hieronder genoemde voorbeelden kun je ook toepassen voor andere plaatsen in Nederland.

magazijnmedewerker Breda vacature

Bedrijven aanschrijven

Allereerst kun je bedrijven rechtstreeks benaderen. Als je gaat zoeken op internet naar logistieke bedrijven in Breda krijg je al een waslijst met potentiele werkgevers. Als je deze lijst gaat uitfilteren tot bijvoorbeeld een A4tje met bedrijven die je echt aanspreken en in een business zitten die je leuk vindt, is dat je startpunt.

De bedrijven op deze lijst kun je vervolgens als open sollicitatie gaan aanschrijven. Daarbij vermeldend dat je graag in de logistiek wilt werken. Heb je al ervaring in deze sector en/of opleidingen in deze richting, dan zou ik deze zeker ook vermelden.

Websites bekijken

Maar je kunt ook eerst eens kijken op de websites van deze bedrijven. De meeste organisaties hebben tegenwoordig een rubriek vacatures op hun site staan. Wellicht loop je zo tegen iets interessants aan.

Vacature databases

Een andere mogelijkheid is je inschrijven bij een van de vele vacaturewebsites. Een voorbeeld hiervan is monsterboard. Als je op deze site een account aanmaakt, dan kun je een compleet profiel van jezelf aanmaken waarin je al jouw interesses, competenties en ervaringen vermeld. Door het invoeren van bovenstaande informatie kunnen werkgevers die personeel zoeken bij jou uitkomen. Daarom is het van belang om deze informatie zo uitgebreid en specifiek mogelijk te beschrijven.

Als je bovenstaande hebt gedaan kun je natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar die baan. Want je hebt natuurlijk geen zin om te gaan zitten wachten tot een werkgever jouw gevonden heeft op een dergelijke site. Je kunt als zoekopdracht invullen magazijnmedewerker Breda vacature. Deze vacaturebanken zijn tegenwoordig zo geavanceerd dat er een compleet overzicht verschijnt.

Zoeken op Google

De bovenstaande zoekopdracht, magazijnmedewerker Breda vacature, kun je overigens ook rechtstreeks invoeren op Google. Je zult versteld staan hoeveel zoekresultaten er verschijnen.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *