3 december 2021

Heb je overwaarde op de woning?

2 min read
Cito Vastgoed

Heb je een woning 20 jaar geleden gekocht, dan heb je waarschijnlijk flink veel overwaarde op de woning. Dit kun je verzilveren op verschillende manieren, als je er van wilt profiteren natuurlijk. Je kunt er een andere woning van kopen en je huidige woning verkopen. Je huidige woning verkopen en dan weer huren, en profiteren van de overwaarde is namelijk ook mogelijk bij Cito Vastgoed. Op de website cito-vastgoed.nl staan alle mogelijkheden betreft je woning en de overwaarde. 

Cito Vastgoed

Geen moeilijke constructies

Een woning verkopen hoeft niet ingewikkeld te zijn, zeker bij Cito Vastgoed is het een zeer eenvoudig proces. Ga je met het traject van een makelaar in zee, dan kom je erachter dat dit een lang en moeizaam en onzeker traject is. Vaak is een bieding ook nog onder voorbehoud, iets wat bij de vastgoedmakelaar niet aan de orde is. Krijg je een bod dan is dit bod definitief en niet onder voorbehoud, dit bespoedigt de procedure enorm en je hebt direct zekerheid.

Ga voor zekerheid niet voor stress

Wil je snel zekerheid over het verkopen van je woning en natuurlijk een goede prijs ontvangen, dan zit je bij Cito Vastgoed aan het goede adres. Snel na het aanmelden van je woning, heb je al een indicatie wat je woning op zou kunnen leveren. Na de bezichtiging, heb je binnen 48 uur een definitief bod. Vind je het bod aanvaardbaar, dan heb je een definitieve deal. Geen bod onder voorbehoud, want de vastgoedmakelaar heeft voldoende middelen om je woning direct te kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *