Je wilt geld lenen?

Geld lenen

Wanneer je geld wilt lenen, dan komt hier toch aardig wat bij kijken. Met name de hoogte van het bedrag maakt het verschil qua de rente. Maar ook in welke vorm jij dit graag wenst. Zo heb je de keuze uit een persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Je dient er natuurlijk wel voor in aanmerking te komen. Denk hierbij aan eerder gemaakte schulden wat ervoor kan zorgen dat je een negatief advies krijgt. Zoals zij het noemen zal je worden “getoetst” om te zien of dat je hiervoor überhaupt in aanmerking komt.

Geld lenen

Geld lenen bij de bank?

Wanneer jij een bedrag wenst te lenen, dan kan je ervoor kiezen om dit bij jouw eigen bank te lenen. Maar ben jij al op de hoogte van de rente welke zij hanteren? Zo heb je bijvoorbeeld bij een lening van 15.000 euro een rente van 4,40% bij DEFAM. Dit is overigens op basis van een persoonlijke lening. Op de website van actuelerentestanden.nl vind je meerdere aanbieders waaruit je kunt kiezen.

Geld lenen

Doorlopend krediet afsluiten?

Bij een doorlopend krediet kan je altijd een bedrag opnemen, maar ook meer aflossen om er sneller vanaf te zijn. Enige nadeel hiervan is dat het een variabele rente heeft en dat kan soms niet gunstig zijn voor je. Wanneer jij hier interesse in hebt, dan dien je een afspraak te maken bij een bank in jouw omgeving. Hierin ben je natuurlijk vrij om een keuze te maken uit de diverse aanbieders. Neem zelf ook eens een kijkje op deze website als jij meer wilt weten over de diverse rentestanden.