27 oktober 2021

Onderhoud uw financiën

2 min read
boekhouder

Vele mensen streven er naar om een eigen onderneming te starten. Het liefst is iedereen zijn eigen baas en niemand die jou vertelt wat je moet doen of niet. Tegenwoordig starten namelijk al veel mensen op jonge leeftijd een eigen onderneming. Dit gebeurd in diverse markten. Uiteraard komt er wel het een en ander bij kijken als je een eigen onderneming start. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemingsplan schrijven, rechtsvorm kiezen, inschrijven handelsregister en nog veel meer. Uiteraard hoort daar ook het administratieve gedeelte bij en dit is een onderdeel wat onderhouden moet worden van begin tot eind.

De accountants die hier werkzaam zijn bij BVR Advies kunnen u op meerdere vlakken helpen en advies geven. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan: fiscaal advies, accountantsverklaringen, jaarrekeningen, belastingaangiften, rapportages en uiteraard de financiële administratie. Alles wordt keurig nagelopen van A tot Z. Als kers op de taart kunnen ze tot slot ook nog duidelijk aangeven wat ze verder voor je kunnen betekenen in de toekomst

Wellicht is het leuk als ik vandaag even inzoom op het onderwerp salarisadministratie. De salarissen van de medewerkers moeten immers elke maand worden uitbetaald. De loonstroken moeten bijvoorbeeld keurig en op tijd verzorgd worden voor de werknemers. Wij kunnen dit probleem geheel uit handen nemen. U kunt dan online de gemaakte uren aan ons door geven en wij zullen dan vervolgens de rest verzorgen.

Tot slot zijn er ook vaak zaken waarvan u niet eens weet dat ze bestaan of veranderen. Het is ook lastig om alle zaken die afspelen in en rondom een onderneming te kennen. Maar ik kan vertellen dat een boekhouder Arnhem een complete en overzichtelijke financiële administratie bij u kunt leveren, zodat u wel weet wat er allemaal gaande is. Dit zorgt voor minder stress bij de werknemers en bij u zelf. Als je voor BVR advies kiest dan wordt u voorzien van deskundig en ervaren advies op het gebied van financiën. De administratie kunt u aan ons overlaten!