23 januari 2022

Persoonlijk hypotheek advies?

2 min read

Iedereen wilt wel graag geld besparen, maar hoe pak je dat het beste aan? Door online je hypotheek af te sluiten ben je goedkoper uit.

Hypotheek berekenen

Online zijn er websites die u kunnen begeleiden met het berekenen van uw hypotheek en hier kunt u ook direct verzekeringen met elkaar vergelijken. Lekker makkelijk! De websites dienen onder andere als persoonlijke hypotheek adviseur. Het maakt niet uit of u een starter bent, u al ervaring heeft met het kopen van een huis, u uw hypotheek wilt oversluiten of u uw hypotheek wilt gaan verhogen. Voor alles is er professionele hulp. De website kan al binnen één minuut de maximale hypotheek berekenen. Er zijn ook andere rekentools die u als klant kunnen helpen, de website heeft dan alleen uw gekozen rentevaste periode, (gewenste) hypotheekvorm, inkomen en de hoogte van u (gewenste) hypotheek nodig.

Persoonlijk advies

De websites bieden professionele hulp. De klantenservice wordt door eerdere gebruikers erg hoog gewaardeerd en dit is terug te zien in de service. Zij bieden u een persoonlijke coach en die begeleid u van begin tot eind door het proces van het berekenen en uitzoeken van een hypotheek heen. Niet zoveel behoefte aan een coach? Dan zijn er voldoende andere opties. Op de website zijn bijvoorbeeld veel gestelde vragen inclusief antwoorden te vinden en zij leggen ook uit wat zij allemaal precies doen. Er is ook een mogelijkheid om alles zelfstandig te regelen. Als dat niet helemaal vlekkeloos verloopt is er altijd nog een nummer waarmee u de klantenservice kunt bereiken. De klantenservice is zelfs tot negen uur s’ avonds voor u beschikbaar.

Bron: https://www.hypotheek24.nl/berekenen/hypotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *