27 oktober 2021

Professionele belastingadviseur Arnhem

2 min read
niet te veel betalen

Het was altijd al een droom van me geweest om een eigen bedrijf te beginnen. Een aantal jaar geleden was het dan eindelijk zover, mijn eigen bedrijf was er. Ik was klein begonnen als eenmanszaak. Ondertussen is mijn bedrijf aardig gegroeid en heb ik ook een aantal ontzettend goede medewerkers in dienst genomen die zich ook weer inzetten voor mijn bedrijf. In mijn bedrijfje loopt alles vrij goed en ik ben erg tevreden. Ik heb goede en leuke medewerkers die zich dag in, dag uit inzetten voor mijn bedrijf en vele klanten met wie ik leuk contact hebt. Ondanks dat de meeste dingen in mijn bedrijf goed en soepel verlopen, gaan de financiële zaken nog wat stroef. Daarom leek het me goed om voor mijn onderneming een belastingadviseur Arnhem in te schakelen die mij kan helpen met deze zaken. 

financieel advies

Hier wordt je goed geholpen

Wij ondernemers moeten natuurlijk gewoon belastingen betalen. Maar wist je dat er daarnaast er ook nog andere dingen zijn waar wij als ondernemer van kunnen profiteren? Zelf had ik daar echt geen idee van tot Den Hartog & Hoogveld mij hierover informeerde. Ik ben zelf elke dag veel bezig met mijn bedrijf, hierdoor heb ik niet altijd even veel tijd om voor de financiële zaken te gaan zitten. Gelukkig is daar Den Hartog & Hoogveld die mij helpt! Zij zorgen er elke keer weer voor dat mijn aangifte op tijd bij de belastingdienst ligt en dat deze ook nog een zeer nauwkeurig en naar waarheid wordt ingevuld. Wat het mooie hiervan is, is dat je bij hun diensten er van verzekerd bent dat ze alle mogelijke bepalingen en toeslagen voor je zullen inzetten. Zo hoef je niet meer te betalen dan nodig is. Ik raad iedere andere ondernemer aan om deze belastingadviseur Arnhem eens een bezoekje te brengen. Zo kom je zelf achter de voordelen van hun diensten en merk je hoe goed het contact is tussen jou en de adviseurs.

advies op maat