3 december 2021

Snel en secuur je administratie doen

2 min read
bonnen app

De administratie doen hoort er nu eenmaal bij, al blijft het inboeken van die vervelende losse bonnetjes en facturen niet het leukste werk om te doen. Het kost veel tijd en vaak heb je dit als ondernemer niet, of je wilt er de tijd niet voor maken. Maar nu de bonnen app er is van Rompslomp, is het niet alleen sneller maar ook leuker om je administratie te doen. De app die verkrijgbaar is voor zowel Apple toestellen als Android systemen, maakt het inboeken van losse facturen en bonnen erg gemakkelijk en snel. Omdat je het met de smartphone kunt doen, hoef je niet perse op kantoor te zijn.

Inboeken van losse bonnen en facturen

Je bureau is voortaan netjes opgeruimd, geen losse en slingerende facturen meer. Wel een keurige administratie die tot op de cent nauwkeurig klopt, en netjes alle losse facturen en bonnen geboekt met de bonnen app. Want hoe eenvoudig is het, met de scan en herken app scan je de bon en doet deze in je digitale schoenendoos. Wanneer je een moment over hebt, dit kun je overal doen dan boek je de facturen in je boekhouding. Op het moment van inboeken zie je de bon op je scherm staan, even controleren en inboeken en klaar. Zo eenvoudig en snel werkt het tegenwoordig. 

bonnen app

Snel de btw berekend

De software van de bonnen app is zo geavanceerd dat direct wordt berekend wat de btw van en bedrag is, de btw berekenen hoeft dus niet meer apart. Niet voor niets maken al veel ondernemers gebruik van de app, het scheelt je namelijk erg veel tijd. Een iedere ondernemer weet hoe belangrijk een goede administratie is, maar tegenwoordig hoeft dit niet veel tijd meer te kosten. Rompslomp.nl maakt het makkelijker voor je, zodat je nog meer tijd hebt om te ondernemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *