23 januari 2022

Wie helpt u met uw NIWO verklaring?

3 min read

Het afgelopen jaar heb ik mijn bedrijf moeten omgooien omdat ik altijd voor de evenementensector werkte. U zult begrijpen dat 2021 niet het beste jaar was voor deze sector en dat ik heel veel inkomsten weg heb zien vallen. Ik had het geluk dat ik echter een mooie reserve opgebouwd had waardoor ik niet meteen diep in de problemen ben gekomen. Ik heb toen gekeken hoe ik kon zorgen dat ik toch inkomsten kon behouden en ik ben toen mijn minivrachtwagen, gaan inzetten voor het vervoer van goederen van anderen. Ik heb echter gemerkt dat ik dat niet zomaar mocht doen. Ik moest namelijk een NIWO verklaring hebben. Ik wist helemaal niet wat een NIWO verklaring precies was, dus ik ben goed gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een NIWO verklaring wilde regelen. Ik heb toen gezien dat ik een NIWO verklaring moest hebben omdat ik voor derden goederen zou gaan vervoeren en dat mag je niet zomaar doen in een wagen die meer laadruimte heeft dan 500 kilo. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn om de NIWO verklaring te regelen. Ik heb toen al snel gezien dat dit een moeilijke aanvraag is. Niet omdat het niet mogelijk is om een NIWO verklaring te krijgen, maar omdat je gewoon veel papieren moet aanleveren om te laten zien dat je aan alle regels voldoet. Het leek mij daarom goed om te zorgen dat ik een kantoor zou inschakelen dat mij kon helpen bij de aanvraag van mijn NIWO verklaring. Ik heb toen gezocht naar een geschikt kantoor en een van de bedrijven die al heel snel voorbijkwamen, was booky.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag met een professional willen werken aan de aanvraag van hun NIWO verklaring. Je moet namelijk je administratie goed op orde hebben. Dat had ik gelukkig wel, maar ik moest goed zorgen dat ik ook kon aantonen dat ik mijn wagen op orde had en noem het allemaal maar op. Gelukkig konden de mensen van booky.nl mij goed helpen waardoor ik weer wist wat ik moest doen.

Dankzij de hulp van deze mensen kreeg ik mijn NIWO verklaring

Ik ben blij dat ik een beroep gedaan heb op de mensen van booky.nl omdat ik gemerkt heb dat zij mij heel goed konden helpen met de aanvraag van mijn NIWO verklaring. Ik heb gemerkt dat zij precies wisten wat ik moest doen en wat ik moest aanleveren om mijn NIWO verklaring te kunnen krijgen. Inmiddels heb ik deze verklaring ontvangen en ik ben blij dat ik dat via hen goed kon realiseren.

Wilt u ook uw papier aanvragen?

Mocht u ook een verklaring nodig hebben, dan kunt u het beste even:

  • Naar de site booky.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Ik ben blij dat ik deze mensen benaderd heb want dat heeft het aanvraagproces heel wat gemakkelijker gemaakt. Kijk dus ook nog even op de site. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *